Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Autorski skrypt z AutoBanem! Na sprawdzanie graczy

Kraftowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MEGA!

Pobieram ;D

Dzieki

@Edit

Skrypt fajny, bugow nie ma ale zmien troche komendy i permisje bo nazwy troche ssa ;p ale skrypt na +­

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Mam propozycje, że jak gracz jest sprawdzany i jest czysty, tepa go na poprzednią jego lokalizacje.

Np. Gracz sobie kopie w miejscu X, i admin go zaczął sprawdzać w miejscu Y, okazało się że jest czysty, więc admin wpisuje komendę, i jest w miejscu X.

Opublikowano

2@stefanik11 myślałem nad tą opcją ale raczej jest słaba, ponieważ jeśli gracz kopie gdzieś na shifcie albo coś jest w jaskini plywa wodą, i mu cofnie to może go zabić

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Lipa.

Nie dość że używasz komend to w czasie sprawdzania można sobie zwyczajnie wyjść. Mógłbyś też dodać obsługę bazy danych z skq.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngParrotek czy ty czytales temat? Wlasnie w czasie sprawdzania jak wyjdziesz dostaniesz bana, wyjscia nie zablokujesz bo jak? Ale jak wyjdziesz to dostaniesz bana automatycznie, nie musisz pisac /ban (nick) a oco ci chodzi z tym nie dosc ze uzywasz komend? :p jakies komendy musza byc jak sie samemu chce sprawdzic

409.jpg?7190

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Nie próbowałem tego sam zrobić, ale mógłbyś spróbować skrypt z pluginem w sensie uzycia komendy. Chodziłoby mi o coś takiego:

Gdy używamy komendy /spawdz gracz | automatycznie uruchamiana jest komenda z pluginu AntyKillAura, która sprawdzi go pod kontem kill aury. Dodatkowo jeżeli coś wykryje wysyła informacje do osoby, która zapragneła sprawdzić gracza czy ma killaure czy też nie. Kolejnym dodatkiem mogłoby być zapamiętywanie poprzedniej lokalizacji bądź użycie komendy back na graczu przez konsole o ile to jest możliwe. 

Tyle co bym zmienił. :)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngParrotek jeśli tworzysz taki pokój to dam dajesz /rg flag nazwarg allow-cmds na deny i nikt tam nie może używać komend w środku :)

A co do  tematu to fajny skrypt ale z tym /op to troche jest do du** ale tak poza tym postarałeś się.

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Skrypt ja skrypt. Wole pobrać plugin i nie martwić się że coś sie zjebie.

Jest lepszy plugin od tego by @filippop1 nazywa się CheckPlayer.
Jak napisałeś w temacie że jak ktoś ma op'a i go banuje jak wyjdzie. Jak już udostępniasz to zrób tak by nie było takiego fail bo jednak jest to słabe.

Ty będziesz go sprawdział OP wyjdzie i ban xD

531001454960877632167.png

Opublikowano

@kondziu98 dlatego pisze po co komuś op jeśli ma przypisane do rangi uprawnienia? ;D Jeśli daje się op, to komuś komu się ufa ze nic nie zapsuje, można do tego zrobić rangę

409.jpg?7190

Opublikowano

Do dupy skrypt... Takich jest już 00554443. Naucz się Javy (Sam nie umiem :3)...

@topic

Bajdzo fainy skript przyda się na muj serwer minekraft! ;-) Możesz dodać automatyczne dodawanie miejsca do sprawdzania!

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...